suck...

I'd Like To Dedicate this  to everyone  that Been In A Relationship
Who Just Had Thier Fucking Hearts Torn Out, U Know What I Mean

From Promises To Lies To Every Tear Drop That We Cry The Promises To Care
If This Is What Love Is, Then I Think I've Had Enough

Tears Droppin From My EyesThe Pain I Can't Explain, All I Know Is love Is Pain

Was It All A Waste Of Time

Who Have Felt The Pain Of Losin Someone U Truelly Love
And Who Has Lost All Hope In Their Dreams
But Remember There Is Someone truelly Special Waiting Out There For U


Min lördag:  idag har jag sysselsatt mig hos mamma och pappa med ville. där var det julstök och bakning på G , sen bar det av och handla lite så jag kunde baka hemma med ville med... kom hem och så klart hade man glömt gästen AHH suck , så lussekatter får jag baka imorgon istället . pepperkakor blev det några st ... jag fixade och ville tog sönder dom haha men mmm så gott de va att sno lite av degen hehe. sen har jag satt upp dom nya julgardinerna och adventsstakarna :) .sen lagat mat o städat som vanligt.

kan ni tänka er att taket snart är klart nu hehe äntligen!! han håller bara på nu med vindskivorna, så så ligger det till . annars har det inte hänt så jätte mkt nix pix, var bjuden på fest idag men jag orkade inte de .

så dagens tankeställare : För att drömarna ska slå in måste man vara vaken ;)

puss mina snufflor <3

tisdag kväll..

Ja och då vet alla dhw älskare att man ska bänka sig framför tvn. :) precis som jag ska göra hemma hos Anna <3. alltid lika trevligt och sitta där och tjattra lite med, båda två kom överrens om att det var behövligt med en tjejkväll hehe.

altså alla som känner mig väl vet att jag är lite halvt udda o helt tokig, och alldeles alldeles uuuundrebar ,  haha men sån är jag .  men dom jag fattat tycke för och älskar , älskar jag på  riktigt och för evigt <3 som mina vänner :)

en sak jag tänkt lite på sen jag hade ett litet mysigt samtal med en vän är ju faktiskt att man ska vara glad för det man har , och jag har nog alltid tänkt så tror jag, jag har växt upp fattigt, har själv levt fattigt i flera år.. flyttade hemifrån när jag var sjutton och hade bara mitt studiebidrag och jimmy hade inget jobb, alla pengar gick till hyran förutom 300 kr som vi hade till mat varje månad under 2 år. men jag höll alltid modet uppe, och var inte bitter för de, jag var kär och kunde leva på de :) jag fick ändå bra betyg i skolan och började extrajobba direkt efter skolan, vi flyttade sen till ett litet hus i pukavik inntill havet , jätte mysigt men hade inget riktigt jobb än , men jag visste att allt skulle ordna sig när jag känner nått sånnt brukar allt fixa sig. så jag sökte runt massa jobb åkte överallt och sökte personligen , ringde massa ställen från telefon katalogen, och så sant jag fick 3 jobb erbjuande att välja mellan , valde ett där jag jobbade ca 2 år.  sen efter ett par månader fick även jimmy jobb och vi blev helt plötsligt riika haha, levde gött ett tag och planerade en liten . blev gravid. såg magen växa månad för månad samtidigt som pengarna på sparkontot växte .. lyckliga dagar. letade hus att köpa . jobbade till jag var lite mer än 7 månaden hehe väldigt jobbigt att jobba sena dagar och alltid minst 12 timmarspass när man var höggravid men deppig .. nej, jag har alltid varigt glad åt de lilla och sitter faktiskt här o små smilar nu, hehe när man tänker till baka på allt .

sen började de gå utför när vi fick ny hyresvärd till huset , han skulle renovera upp huset och senare sälja det för flera miljoner, så dag ut och dag in var det bankande och vi bodde i det huset utan tak och fasad när jag kom hem efter bb. men sen fick vi våra pengar av hyresvrden för vi skulle flytta, men hade ännu inte hittat ett nytt boende efter nästan ett års letande , ca ett halvår att seriöst letande, så vi fick bo i en mindre stuga utan värme under villes första månad. sen fick vi bo hos mina föreldrar under 2 månader till vi äntligen hittade huset vi bor i idag . glada som vi var började renoveringarna med en gång köket revs och vardagsrummet fixades och ett rum till ville.  jag älskar igentligen livet och lever det till fullo när jag är älskad

nu sitter jag här för första gången i mitt liv och tycker livet är svårt och jobbigt, jag vill ha den kärleken igen, den man gör vad som helst för, offrar allt man har . och blir lycklig igen , kommer de hända mig? jo klart de kommer innerst inne i lilla mig ropar mitt vanliga jag att allt ordnar sig , man kan få allt man vill bara man tror på framtiden :) och älskar allt i den.

det blev en lång bit av mitt liv intryckt i detta inlägget , men jag mår redan bättre , min blogg är nog lite av en psykolog för mig . alla har vi våra problem stora som små. men snälla tappa inte hoppet.

oavsett om du tror du kan, eller om du tror du inte kan så har du helt rätt :)

pussis <3

frustration

jo den är ett minne blott ...



 Dagens tankeställare: det är bara om man börjar som det omöjliga kan bli möjligt

connie Talbot

ok jag brukar inte va förtjust i barn som sjunger... MEN sen hörde jag henne på youtube.. asså blir helt paff, jag menar hon är sex år kommer in på america got talent och helt förstummar simon ... de säger väl allt .. hennes röst är helt underbar . här kommer lite klipp

ståfräs på armarna :´ )


mmm haha hennes föräldrar kan vaa stolta

måndag morgon

ja nu sitter jag här med en macka och en kopp te och njuter av tystnaden och värmen inne i huset :)

idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på hela dagen , jag tror nog att jag ska jobba i kväll men nu vet jag inte riktigt.

allt känns så konstigt , jag menar ska man jul pynta o grejer tillsammans nu med .. hm konstigt

hade inte mycket att häva ur mig såå här tidigt på morgonnen haha, men de kommer nog mer undre dagens lopp ..

<3 puss mina snufflor

söndag

ja idag är det söndag och riktigt fint väder. :) man blir ju riktigt glad ju. visst visst det är ju kallt o så men härligt. dom senaste dagarna har man haft fullt upp och knappt varit hemma men men livet leker eller vadå haha.

idag ska man storstäda, värkligen behövligt. och nu är äntligen avloppet fixat med så måste städa där med och sätta badkaret på plats igen :)

sen ska jag ta mig ett lååååångt härligt bad njuta av en film o god mat ikväll

se you later <3

hallo alla

Nu ska jag och linda snart åka till karlshamn och fönster shoppa :) kanske shoppa lite på riktigt me hahaha ;-P
julklappar tex . Julen är ju nära nu :) mmm älskar julen men hatar julstressen haha..

en kar man ska va:
* snygg
* snäll
*ärlig
*humor
* såklart bara älska mig ;)


Dagens Tankeställare:   Man upptäcker inga nya världsdelar om man inte har mod nog att släppa alla kuster ur sikte.

puss mina snufflor<3

träningen börjar ge resultat.:)

jo visst man blir ju inte lika platt om magen efter barn, men jag försöker i alla fall.

o nej jag har inte super snygg mage  haha inte därför jag lägger upp de utan för att se resultatet av min träning, kommer fler efter hand som kilorna försvinner och muskler kommer :)



        inte perfekt men rätt hyfsat än så länge.. hehe

bästa jag hörde på dagis för nån dag sen var : ville skirker såååå högt, han skriker som  en ... en ... en RAKET waaaaa hahaha

lite bilder på willes hämska kläder han fått i precent... stackars barn att jag var tvungen att testa dom på han ... var får man tag i dessa ???? haha

 haha och sen en vanlig bild på mitt monster

pussis...

sitter här

ont i huvudet och enormt trött .. Varför???
 
har precis hämtat vilddjuret på dagis, och håller på att laga lite mat till oss. :) vet inte riktigt vad jag ska göra idag , är själv hemma utan bil. hm blir väl och städa o tvätta lite de arbetet tar aldrig slut...

so long snufflor <3 puss

bra låtar .. eller ??? ;)

 

hot hot ... ahhh hehe pusss pusss

min tisdag

ja nu sitter jag här igen efter att ha lämnat jimmy på jobbet, kört innom mamma och ätit lite frukost, lämnat ville på dagis och hängt upp en tvätt :) ser mig runt omkring och förstår att jag behöver städa med innan jobbet suck...

höres snart igen mina snufflor..

P:S så många som läser men inga komentarer?? hehe kom igen nu här delar jag ed mig av mitt liv och ni orkar inte ens komentera :)    Puss

ett olångt medelande

hallo all nu sitter jag här trött som en get o lite halv iriterad för filmen jag ville se inte funkade hm :( heheh men de löser sig som käringen sa när gubben sket i vasken hahaha ja e för rolig.

hänt idag då?? jo jobbat har jag väl gjort lite, vatt på abf, vatt o hälsat på med ville valle hos helena med så han fick leka med lukas o bella :) . sen va det mamma o pappa som fick bjuda på middag idag hihi. lekt lite sån där ni vet med färg glada prickar på som man ska sätta händer o fötter på ni veeet .... hehe ville vann överlägset :)

nu sitter man här o ugglar, tänker på allt o inget .

funderat på om man börjar få tillbaka lite humör o humor nu :) tror de !! ombytlig i humöret ja vet haha men det e ju ja de .

tanken har slagit mig i dag med att jag vill bara göra mig riktigt fin,  inte gå ut eller så men åka o klippa mig,lägga mig i ett bad njuta fullt ut av livet , slänga på mig lite smink fixa håret och dra på snyggaste outfiten slänga mig på soffan o känna mig speciell :) ni som brukar läsa min blogg vet att jag e e liten konstig figur, men visst e de skönt o känna sig lite halvt snygg ibland. ett råd: snyggaste underkläderna PÅ.  gör gott i skälen hihi..

ett hett tips e med att träna lite till favvis programet på tv, :) "hänt redan"


Dagens tankeställare: ord måste vägas inte räknas    puss mina snufflor

tänkaren

sitter här, funderar på livet och ska jobba om tio minuter... :) fortfarande blöt i håret inget smink och myskläder... hur ska detta gå, haha allt löser sig bara man inte stressar ..

Puss

nu ska jag vara riktigt ärlig...

utåt så är jag en glad o sprallig tjej som inte har några bekymmer... eller ja jag är ju så i vanliga fall, men som säkert mina trogna läsare märkt så är jag lite nere nu. allt känns så överväldigande mycket just nu, jag har alldrig, och jag menar värkligen aldrig känt mig så här nere innan , varför är jag då så här nere? undrar ni så klart. ja du om jag de visste, eller ja de vet jag väl lite och dom flesta av mina närmaste kompisar med, men det är den minsta delen i hela denna kakan ska ni veta.

den som säger att pengar inte gör en lycklig, vet nog inte hur det känns att vara riktigt utan pengar det är en sak som är säkert, man kan inte köpa lycka är en anna sak många brukar säga, men jag lovar att jag är mer lycklig när jag åtminstånde har pengar till det viktigaste, jajaja nu slänger jag alla mina problem rakt i ditt ansikte men någonstanns måste jag ventilera, det är bara så.

tankarna som far i mitt huvud nu är: - på kontot, hur ska man klara sig resten av månaden, jag menar med ville med, tur jag fick låna pengar till blöjor ( hallå säger de allt??) ska jobba varje dag i veckan men har ingen som kan ta hand om min son mellan halv 5 o 7 varje dag!!!! jobba varje helg fram till 03 på natten, vakna tidigt dagen efter, komma i kapp med räkningar kan man drömma om, renoveringar på ett hus som man ändå inte kan ha kvar nu, avlopper e helt cp skadat så det är vatten över allt och ingen hjälp förrens på mån, alment surt omkring mig dagligen,  lurad på jobbet ( nästan en säker het) jag som sett fram emot att börja jobba, längtat och varit jätteglad. huset ser ut som jag vet inte vad o jag hinner inte städa börja snart jobba igen, dödsfall som tär på humöret här hemma, var o hur ska man fira jul nu, o nyår, var ska man bo? ville måste ha nya kläder och jag har FORTFARANDE inte fått besked från alfa kassan om pengar... 4 månader nu!!!! hur ska man klara sig? utan pengar kan man inte leva! ock så kärleken den kärleken...

bara så alla vet så vill jag inte att folk ska tycka synd om mig , jag klarar mig alltid de vet ni , det är bara de att jag måååste bara få lite ur mig, jag tror säkert att folk har märkt att jag inte är så pigg på att blarra i telefonen längre men de kommer tids nog ska ni veta . just nu mår bara inte fabror angelika så bra OK.

det är i alla fall tur att man har en del bra saker i sitt liv som, viljan att leva och jobba , viljan att älska o bli älskad, jag har min underbara son och ett tak över mitt huvud, underbara vänner som stöttar mig, allt annat löser sig , måste bara fortsätta att se framåt. 
 
DAGENS TANKESTÄLLARE: kommer du se tillbaka på ditt liv och säga: "jag önskar jag hade" eller " jag är glad att jag gjorde" ??

 puss mina snufflor som tålmodigt väntar på att den gamla vanliga angelika skall återvända. <3

livet är på G igen

japp japp, nu du händer det grejer :)

idag steg man upp med ville städade huset och satte på en tvätt, lämnade han på dagis, hem o fixa lite mat till mig och köra till jobbet sen. jobbade till ca 2, handlade sedan lite på willis snabbt till dagis och hämtade hem vilddjuret. så nu hinner jag blogga en snabbis innan jag ska jobba igen mellan 17 - 03 inatt ca. suck , men jag känner mig faktiskt rätt glad ändå att det händer saker, ja menar man klättrade ju lite på väggarna hemma :P.

mellan jobben nu så ska jag försöka skriva en drink lista för de hade ju inte kära chefen tänkt på .... ( hmmm) eller vad dom ska kosta eller inte mkt över huvud taget... ^ ^ ohhh det gör mig lite arg faktiskt, sen frågade jag han lite om kvällen, och hör o häpna han hade faktiskt tänkt på lite grejer..... vilka lampor som skulle va i taket....." halvt kaos" ja o ne de e ju inget annat man behöver tänka på mer än hur det ser ut när folk kommer in!!!!! typ som att det ska finnas PENGAR I KASSAN när man öppnar, eller att man kanske ska veta hur den överhuvudtaget funkar, vem har fått programera den... "jag" suck, smussel hit o dit, får man änns nån lön tror ni .. allmänt trött på att bli utnyttjad :(

dagens tankeställare:   En optimist köper sig en ny plånbok för sin sista sedel.

puss pusss mina snufflor

P.S extra tack till underbara anna för presenten jag fick :) betyder mkt att du bara gav den bara sådär ( äkta vän) .. nu blev ni nyfikna på va ja fick va ??? haha jag fick ett superfint ljus där det stod:

Vänskap
En vän som du finns alltid där för mig.
du lyssnar och bryr dig om mig. du är
min tillflyckt och klippa,med digmår jag bra.
Du motiverar mig som ingen annan gör.
En vänskap som vår är värd så mycket.
                    Nu är du hedrad med ljus och värme      <3 puss

Dille...

japp jag har dille på Declan just nu , väldigt duktig ung sångare sen 5 års ålder. lite smakprov javisst


känslor beskrivs bäst i musik....

hahaha

trodde du det på allvar hahaha


MEN TACK FÖR VISAT INTRESSE!!


Puss puss <3


jobba idag skön skönt.:)

ingen rubrik

känsliga tittare varnas... !!!!



...

vad kommer du ihåg? :)

tvungen att lägga in lite från youtube, asså vilka minnen:) bättre förr??





finns sååå många .. ochh härliga barndoms minnen... eller???

hur väl känner du mig??

testa här http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811100216034615&a=1&


;-* pussisar

tanken har slagit mig!...

hallo alla läsare. 

Igår lagade jag min födelsedags middag, föräldrarna och min lilla syster kom och åt :).. mmmmm gott det blev . sen satt jag trött, övermätt och ensam, jimmy var på "personalfest" hela natten. hade velat ha nån o krams med :(

i förgår när jag skulle sova kom jag på mig själv med ett leende på läpparna, vad e detta tänkte jag ... hm kom på att jag nog är rätt lyckligt lottad ändå.. och mitt älskade barn som låg där och sov så lungt och tyst som alltid, livet är väl till för att levas, man är inte länge i detta livet. :) varför gå runt o va ledsen och besviken, när det finns så mkt mer att känna. lyckan att bara ha sig själv och ett undrebart barn räcker gott för mig.



jag får inte alls städa ofta hemma "tagen på bar gärning WILLE" haha

puss alla mina snufflor :-*

mitt kantiga liv..

jaha vet inte riktigt vad jag ska skriva idag... allt e som de brukar , dagarna går som vanligt och jag e som jag e ! haha

Men imorgon ska jag i allafall jobba första dagen på mitt nya jobb *ÖVERLYCKLIG* :) ska bli så kul asså. äntligen egna pengar, komma ut o va social och wille får som han vill han me VA PÅ DAGIS haha . så altså kommer jag gräva ner mig i arbete tiden framöver förhoppningsvis. tiderna vet jag inte än riktigt mer är att jag nog kommer jobba de flesta helger fram till 2 på natten och servera fulla människor :) men de klara jag nog om jag klarade de när jag var höggravid hehe.  men ett stort + till detta slit e ju att de bär med sig pengar med :) haha GÖTT

jag vill så fruktansvärt gärna festa o ta mig en sexig slowfox på dansgolvet i helgen nu när jag sedan ska jobba typ alla helger hmmm men dom flesta kan inte, bara lilla jag som ligger på golvet o skriker efter lite social tid *ahhhh*..

det är sååå mkt jag saknar nu så ni kan inte fatta : jag vill ha kärlek!!! säger de allt ?? tror de, de e mkt som räknas in i de ordet.. tror nog dom flesta har känt den känslan att bara vilja ha någon att mysa in sig med en vanlig vardagskväll, känna tryggheten och värmen. nån att busa med och prata om allt o inget med. :(  konstigt att man ALLTID dras till fel killar !!

på lördag ska jag ha min födelsedags middag med .. :) tog sin tid hm hm men nu så . blir utsökt mat direkt från angelikas ugn :)  efterrätt ska jag med fixa, blir nog en klassiker från min sida . vit choklad moose toppad med bär i höga glas mmmm *smask* middagen avslöjar jag inte än, men jag lovar de kommer va super ;)

det var nog allt från denna ggn tror jag , har igentligen massor att skriva men man vet ju aldrig vilka som läser här haha .. ni kan väll slänga in en komentar när ni ändå är här o läser om mitt kantiga liv ;)

massa pussar till mina snufflor

Me soooo happy!!

Jag har fått jobb!!!! ahhhhaahaha japp att man kan va så glad över att få jobba??

jo dagen har vatt allmänt stressig idag, upp o iväg med ville te dagis köra jimmy te jobbet så jag kunde ha bilen idag, köra innom mamma o låna dushen (hmhm fortfarande problem med vårt nedrans avlopp)  sen hämta ville på dagis, hem o laga mat till knodden, lägga han te o sova .... börja göra mig i ordning för jag skulle te arbetsförmedlingen efter 2.. sen ringer en jag sökt jobb hos o undrar om jag kan komma NU!!! Vadå nu??? ja så de va bara att dra upp ville ur sängen slänga av han på dagis igen o bege sig innåt o ström.. suck sen sitta där o babbla om att jag ska börja si o så o lön osv.. jo sen innom te afm, sen åka o hämta ville på dagis IGEN, sen te mamma IGEN o hämta bella så vi kunde åka te k stad, seeeeeen hämta jimmy på jobbet o seeeen hem. OHHHH lite ont i kroppen

sen tillbringade jag kvällen hoss min anna ;-* mindre jobbit måste jag säga, riktigt trevligt faktiskt..

ja jag har massa mer att säga men det får ja ta imorgon måste ju komma i säng med ju :)

en liten bild från "parken i gränum" haha ( väldigt trött, och väldigt osminkad, väldigt jag)



avslutar med:
världen är liten jag lika så,
men det gör inget om man ställer sig på tå.
Puss mina snufflor!!!



U know i´m rare, U stop and stare..so show me if U want me, before it is to late..

nu får min depp period vara över ...  jag ska göra allt med mitt liv som jag vill, när jag vill ... typ NU hahaha

nu går jag min egen väg. dont look back!!  bye bye alla, here I come..
i can not love, i can not be sad over U






idag har jag även kunnar återgå till min träning, nu efter mina muskel inlamerade fötter som gjort sååå fruktansvärt ont, kan va därför jag e på lite bättre humör med..

alla mina snufflor tack för ni finns!!  pussar ;-*

jobbigt...

ja nu börjar allt falla på plats. känner att mina känslor jag jobbat så länge för att dölja börjar svämma över i form av tårar. jag gråter ju INTE, vad e de med mig?? jag är alltid glad och positiv, jag lovar. men var är jag nu? nu sitter en ensam jag och skriver. känner inte för någonting längre. jag ser den lätta vägen framför mig, den jag tagit så många gånger förut, den är sååå nära jag kan ta den och jag vill ibland ta den men av nån anledning är det anorlunda denna gången.

jag vill bara bli sedd, vara älskad och få älska, är det för mkt begärt?? alla har vi gått igenom många svåra saker i våra liv , mycket vi än idag inte sagt till nån. Varför ska man? jag vet inte... man vill inte att folk ska tycka synd om en, älska mig för den jag är och du får ovilkårlig kärlek tillbaka.  jag kan ha temprament och hata intensivt men den jag älskar, älskar jag av hela mitt hjärta!! jag vill lita på dom som står mig nära, kunna umgås och vara glad. jo jag är ju glad men ... men ja vill så mkt jag inte kan,  jag vill bara kunna falla o veta att det finns någon som fångar mig.

jag vill :
-kunna se nån i ögonen o känna pirret
-kramas hela natten
- ha hett sex ( vem vill inte de)
- få några fina ord viskade i mitt öra
- få dom där längtande blickarna, och kanske ge några tillbaka
-känna mig säker i mitt liv
- dela mina lyckliga och jobbiga stunder
- veta att jag är älskad...

jag vil inte folk ska tycka synd om mig!!! jag ville bara få känslor ur mig som gör att jag mår lite dåligt nu.

jag vill låta mig själv svepas med i min egna dröm, men hur kan jag när jag inte vågar ...  det är dags att släppa gamla inkörda spår och vanor det vet jag.

....men jag måste...

RSS 2.0