skitkallt

ja det är det här inne, 7 grader i morse. känner att ja e tvungen o börja elda som en galning i pannan.

tänk om någon skrev om mitt liv...

livet kan vara bra oförutsägbart, jag kommer låta lite halvt knäpp o galen , men det är ju det som gör mig till "mig" :) är det inte så ? en lördag med en sjuk gosse hemma men världens underbaraste dag/kväll, såg en film nyss som för mig verkade väldigt töntig och tråkig i början men i brist på ork och energi så lät ja filmen va igång . fjärkontrollen låg ju på andra sidan bordet. men filmen fick en ändå att tänka till, jag sitter här med ett sånt där fånigt smile. du vet sånt man brukar ha när man ser folk som är kära på tvn och när det äntligen går som man vill i en halvtaskig film.

det är vid dessa tillfällen som jag känner att man ska vara glad för det lilla man har . och det är jag , det är nog en egenskap som inte många har. ja menar jag har inte haft det lätt på senaste tiden men vet ni vad!? jag har mina 2 underbara föräldrar mina syskon , alla mina vänner som ställer upp i vått och tort, min son som jag älskar över allt annat , sen har jag ju faktiskt den viktigaste och det är mig själv! men utan dom andra pusselbitarna så hade jag inte varit någon.

jag kollar mig omkring, och jag känner att jag faktiskt har allt som jag behöver runt om mig. måste bara släppa livet inpå igen , eller vad säger ni.

 nu skall jag nog ta och krypa isäng, tänka på de bra sakerna som kantar mitt liv och inte gräva ner mig i det som är dåligt, så jag och min söta nisse hälsar godnatt ;)...


RSS 2.0