uppdatering av mitt så kallade liv :)

jaha då får man börja någonstans, jag har haft ett foto jobb nu så tänkte lägga ut lite bilder på det :) här kommer några:

     sååååå.. ingen är reditierad (eller hur de stavas) så ni får ta dom som dom är ok :)


sen har vi ju lucian med Ville var sööötast i världen såå klart :D BILDER :

 ville tycker om vår nya julklapp haha
tur vi inte hade mååånga paket ;) haha  såååå nu får de va nog med bilder såå länge syns snart igen PUSSAR

överseende

ja det får ni ha med mig nu för tiden... förstår att min blogg inte e så intressant nu förtiden men mår som ni har förstått inte så bra...

men jag kommer snart må bättre, jag har tagit tag i en del jobbiga saker idag..

kramar

jaha... jobba kanske imorgon??

ja lite extraknäck så här innan jul e ju inte helt fel, men vad gör man inte för lite pengar undrar jag, haha. hm men känns som  man måste komma vidare från allt gammalt och öppna upp nya portar inte nödvändigt vis innom detta men innom allt, jag vill börja om från början, hitta kärleken "den riktiga" om den nu finns där ute för mig? jag har så mkt kärlek att ge, men ingen att ge den till.  jag är nog en sån person som kan leva helt på kärlek, jag har alltid mkt känslor på både gott och ont, men ser oftast all ur en positiv synvinkel. Nu på senaste tiden har jag på nått vänster glidit av på fel banor och ser inte längre allt i sidenlena färger och lätta fjädrar, mina fluffiga rosa moln jag svävat på är som bortblåsta. jag anar att jag snart är tillbaka till mitt vanliga jag men det tar väl i alla fall en stund till, jag har kommit på att jag vill gärna klamra mig fast vid allt som värkar lite mer stabilt i min omgivning i stunder som denna, men vad hjälper det när det jag tror är stabilt och bättre än allt annat kanske inte alls är så utan också bygger på hat och hårda ord. vinden blåser kallt ute men inte lika kallt som allt runt mig känns nu. det känns som jag sitter mitt i en storm och "ler" varför?? jag fattar ingenting... men det är kanske det som är meningen, allt kan inte kännas lätt, jag vet att det är många som varit i samma sitts som mig och jag vet att allt kommer bli bättre, men jag behöver värkligen nån eller att kalla min.

var är den angelika som alla känner och vet vem det är , var är jag? detta är inte jag! jag är varken lessen, sur svartsjuk, gnällig, beroende, men nu är allt detta jag...? dra upp mig ur denna grop jag hamnat i, detta dike jag kört fast i. jag behöver dig!

dagarna känns som dom springer ifrån mig, som om jag snart inte riktigt hänger med. STOPP, stanna upp täk efter är detta värkligen rätt väg för mig, vill jag vandra denna vägen livet ut eller är det kanske dags att svänga av i nästa korsning till eventuella lyckliga stunder på annat håll.? just nu känns det som jag kör i en rondell med massa avfarter men vet inte riktigt vilken av dom jag ska ta, skyltarna är liksom väldigt suddiga inga klara tecken någonstanns, ska man chansa? ole dole doff.. hm??

vad jag än gör eller säger uppfattas fel från min omgivning, jag är tydligen dum i huvudet, självisk, och jag vill ingen annans bästa!? jag kan driva folk till extrema saker... fast det är jag som driver iväg.

JAG ÄR INTE SÅN HÄR. jag är snäll , täker på dig och vill få allt till att funka , jag är definitivt inte bitter och surar inte för allt.sägervad jag tycker när jag tycker det, jag är målmedveten, jag älskar att vara oberoende, när jag har nån som älskar mig ger jag obegripligt mkt kärlek, förståelse, medkänsla tillbaka. jag älskar att umgås och va nära, eller långt ifrån och längta, jag gör allt för den / dom personerna i mitt liv jag älskar...




love is not for me?...

älskar alla mina vänner som ställer upp i vått och tort :-*

life is good :)

ja livet börjar bli bättre,, nu har jag fått tillbaka mit körkort,:) sååå glad, telefonen funkar igen, har precis tränat en timme och ätit en supergod puma och majs soppa mmm.. igår åkte jag även till ett ställe jag jobbat lite och krävede min lön som jag inte fått än... krävdes lite J***** anama!!! haha

imorgon ska ville ha lucia på dagis.. sååå söt han ska va som en lite tomte , blir även lite lussefika med dom andra föräldrarna. ska försöka ta massa foton  :) så jag kan lägga upp lite här sen hihi.

vad ska jag mer skriva??? jo jag saknar kärlek! hehe ja det har ni läst i många inlägg tidigare men vad gör man, det är inte så lätt med den där kärleken.. tycker allt rinner ut i sanden...

har även varigt med ville hos doktorn .. snyft lillen hade öron infalamation och går nu på pencelin.

det var nog allt för idag .. pusar till mina underbaraste... <3

syns det än??

japp syns det än att jag tränar och försöker äta rätt ;)

ska även börja med en hemlis snart som man garanterat går ner minst 2 kg i veckan ;) ... apapap jag sa hemlis alltså jag skvalrar inte haha

nu är det snart jul mm mys, men julkänsla har ja inte riktigt än...

ville klättrar på bordet hör jag som vanligt!!! AJAoch nyår har jag fått så många erbjudanden vad ska man gööra AHH härliga problem :) nu ska jag snart laga middag hehe

jag har såå onödiga inlägg nu för tiden men känner inte riktigt för och skriva mer ingående just nu ...

pussar alla mina underbaraste .. <3

bara jag

japp bara jag som försöker va märkvärdig... har igentligen inget att säga skulle bara visa att ja lever :)

puss

lååång dag

ja nu var det ju faktiskt ett bra tag sen jag skrev här, väldigt underligt. haha . kan ha med att göra att jag haft en del att göra de senaste dagarna .. :)

idag så har jag ringt dom där på glockalnet med föresten. så snart ska väl telefonen fungera igen förhoppningsvis :) lite smått jobbigt när det inte fungerar som man vill. hm  varit med ville då vårdcentralen med, han hade öroninflamation den stackaren :(

vad ska man mer skriva ... taket är färdigt nu med, jag har hunnit med att baka med och vatt på middag hos mina föräldrar med ville. joel har sovit här över helgen med och så var vi och hälsade på hos joel och lisbett så ville fick leka av sig lite med Saga :)

nu ska jag snart börja på jobbgarantin med sköööönt .. jag fattar inte vad de är lite jobb nu för tiden suck . men allt ordnar sig bara man kämpar, jag har ju i alla fall a kassa nu :) och viljan att jobba hahaha jag tar snart vad för nått jobb som helst .... eller ja jag tar nog vilket job som helst nu.. vill DU ge mig ett ??? haha får väl snart vika ut sig så man får lite pengar haha ;)

ne de var allt prat om ingenting denna gången.. blir nog nått roligare imorgon när jag är lite mer pigg hehe

  lilla ville som jagar en bil och sen jag efter lite mer träning haha hm 

puuusssar

i can´t take it any more


godmorgon :)

Nu sitter jag här och dricker en kopp te och äter 2 knäckemackor efter en välförkänt sovmorgon ... hihi

se you later <3

tränat idag

japp som rubriken lyder så har jag tränat idag, känns så fruktansvärt skönt att göra sig av med agresion och fett samtidigt haha nu har jag gått ner 4 kg . känns rätt bra faktiskt.  man känner sig så där härligt duktig efteråt.
fast denna gången var det lite hårdare träning :) hihi sist kom man ju till fel pass och fick dansa nån sån där afro power dance i stället, men de funkade ju de med ;) ..  träningsvärk kommer jag ju ha imorgon men sen ska jag på att igen på ons . sen funderar jag på om jag kanske ska börja på det nya gymmet här med, så man får lite mer intensiv muskelträning med ..

annars i mitt liv är det som vanligt , killar är inget o ha och så söker jag nytt jobb för fulla muggar. hehe . sen har jag redan planer inför hösten att jag ska börja skolan då med. 

var kommer all min motivation ifrån nu helt plötsligt... ja du ?? haha de vill ni veta va?

nej jag har bestämmt mig nu, jag ska käna bra, må bra och bara ha kul ett tag

puss alla mina bästaste <3

RSS 2.0