förlåt emil...

...för att jag lånade din mc i mitt onyktra tillstånd i lördags.. men vist e jag snygg hahaha

kul kul ... ska man på nån halloween fest i helgen då?? hmmm . hade varit vääääldigt kul faktiskt!!





en öl för mycket va det nån som sa... haha

puss alla mina snufflor!!!

happy birthday to me, happy birthday dear Angelika

jaha hela 1 år äldre idag. (22 år)

så skulle man ha sov morgon och allt, men tror ni jag kunde sova då nene inte... då va ja pigg som en nötkärna. eller ja pigg va jag ju inte men jag kunde inte sova har för mycket i mitt lilla huvud :/

än så länge så har jag fått ett jätte fint halsband från alexandra( som jag fortfarande har på mig) och ett presentkort på 500 kr från anna fredrik, partik o sara. ( som jag redan handlat upp, står i föregående inlägg). sen fick jag en bukett blommor av jimmy och så skulle jag få ett par nya skor av han med, perfa!!!


puss på alla mina snufflor!!

får väl uppdatera lite..

ja nu har min 80 tals fest varit!

hur vet man att det varigt en lyckad fest... hmmm jo när ens hus stinker gammal alkohol, spya och när kylen står mitt på köksgolvet när man vaknar.... hahaha jo visst de va kul.
JA jag var onyckter, o gud va de va härligt haha ;P kareoken som INGEN skulle röra slogs alla om hela kvällen, jag kraxade till och med några sånger i den. snacksen som jag köpte glömde jag bort. men tror ingen blev ledsen över de..  jag stylade mig tillslut efter många om o men i en svart vit , madonna inspirerad outfit. rosa öronhängen, och mkt stort hår. haha va alla va snygga.. min min på denna bilden säger väl allt ***asg*** knappt onykter



jag är sjuk igen nu med suck och åter suck. igår var jag i kristianstad men alexandra o lotte hittade lite kläder. mmm mmm, det blev en jätte söt klänning med stjärnor på en grå kortärmad polo, en vanlig tröja , ett lila fest linne och n varm mysig lång tröja.  (tack anna, fredik, patrik o sara för ni gjorde de möjligt) hihi

vad händer mer, jo inte så mkt fönsterna är färdiga nu kommer bilder senare... taket e fortfarande på g( han e slö) . kärleken är aningen deprimerande men livet flyter på i sin vanliga takt.

puss till alla mina snufflor <3

80 ´s is back in my house på lör!!!

party party... jappp på lördag smäller det!!! alla kan komma ca 20.00 kanske eller ahhh kom när ni vill hahaha.

glöm inte att ta med er egen sprit bara man är ju lite fattig.. hade jag haft råd hade jag bjudit. :) snacks bjuder dock jag på o kanske en välkomms drink, seee you there.. ;-*



kom med party humöret

just one more day

bra låt ...


More than just me and my babyboy <3

äppel på hakan hihi

I know your eyes in the morning sun
I feel you touch me in the pouring rain
And the moment that you wander far from me
I wanna feel you in my arms again

And you come to me on a summer breeze
Keep me warm in your love and then softly leave
And its me you need to show
How deep is your love

I really need to learn
cause were living in a world of fools
Breaking us down
When they all should let us be
We belong to you and me

I believe in you
You know the door to my very soul
Youre the light in my deepest darkest hour
Youre my saviour when I fall
And you may not think
I care for you
When you know down inside
That I really do

trött glad o deppig. hur går de ihop???

varför kan man aldrig få det man vill när man vill ha det? en fråga jag ställt mig länge nu, varför ska allt vara så svårt?
jag sitter här med ett glas djuice och ett par  väääldigt trötta ögon, känns som man bara står på samma ställe o trampar hela tiden " kina här kommer ja" hmhm jaja måste snart rycka upp mig o göra något åt saken.

vita dukar och en hungrig ville går inte ihop!!! nä vi va på restaurang idag och jag skulle ha en gudomligt god tacosallad mmmm mums, jimmy tog en pizza, ovanligt eh nej haha . jaja men vår mat va ju så himla mkt roligare tyckte ville, så han fick lite på en tallrik jo jo den maten var överallt FÖRUTOM på hans tallrik...suck .

men älskar min plutt ändå

vad ska man skriva mer när man känner sig allment tråkig o små deppig.. hm tåls och tänkas på.... jo intye mer än det vanliga att renoveringen e på g fönsterna kommer i veckan gött, ville ska ha sitt aldeles första dagis foto. hmhm stolt mamma, sen ska man till amf me :(

en kul sak e i alla fall att jag tillbringat min kväll hos super söta anna hihi

kramar på er alla <3

PS: SKRIV KOMMENTARER; DET FÖRGYLLER MIN DAG :)

Kan själv!!

Idag har vi fixat med källarfönsterna, slipat o målat, Tur vi inte ska göra de med alla fönster pust va jobbigt de e! imorgon ska vi fortsätta och måla en gång till. och så ska vi hyra släp och köra väck allt skräp som blev efter vi renoverade köket, vardagsrummet och villes rum, ska bli skönt att få väck de.

kommer bara på mer och mer saker som ska fixas, tex. tvättrummet ska vi kakla, och resten av källargolvet ska fixas, vi MÅSTE måla om fasden, kommer bli varmgrå nyans med vita knutar, (fint fint) även badrumet kommer få sig en omgång till våren om allt går enligt planerna, vi ska även bygga in trappan lite med en sån däringa förstukvist :), och så måste vi plantera häck, kanske nästa helg.

här är lite bilder som huset ser ut nu innan renoveringarna e klara, kommer uppdatera efterhand som det börjar bli färdigt... 
 

 
här är huset framifrån, under tiden som vi renoverade köket så ha överseende med alla grejer som är överallt :)


här är fönsterna som skal bytas till nya PVC fönster


här är källarfönsterna som vi tagit oss an idag (innan vi fixade dom)


här är dörren när JAG målat första strykningen (fortfarande med fönstertejp och en NY MÅLAT skylt på) haha


detta ser inte så bra ut va??? här har takläggaren börjat plocka ner pannorna från baksidan av taket

så nu har ni sett lite föra bilder.... nu vill jag att ni föreställer er ett nytt fint svart pann tak grå farsad, nya fönster. nå låter inte de bättre hahaha

bananas make me beutiful

hahaha kolla in min ställning så inte bananerna ska kasa av hihi.
hade eget spa i fredags i min ensamhet. började med ett välgörande ångbad med lakrits och mynta. fortsatte sen med en mask gjord av banan honung och havregryn, när jag sedan tvättat av de baddade jag med kallt grönt te.. mmmm lovar att det var väl värt att se ut som en skräcködla i 20 minuter hahaha ..
Puss på er alla som vågar med min fejja hihi

Ont i mina fötter

                                            (ne inte fixat håret)

ja så är det jag har ******ont i mina fötter , fattar det inte. jag har haft ont nu i typ 5 dagar . och det vägrar gå över. så jag går som en robot här hemma.  jaja nog om de de går om till ja gifter mig ... hmm men de lär ju aldrig hända haha.

OCH NU har takläggaren börjat så smått, äntligen !!! men så skulle ju den där lastbilen med en kontainer på komma in i vårt trånga grindhål, men se de gick inte. efter många turer fram o tebax över vägen i försök att backa in gav chaffisen upp.. du har för trångt hål.... HAHAHA nu fick ja allt till de... ja e för rolig.  (ursäkta min dåliga humor, sitter och är trött o aningen frustrerad som vanligt haha)

o jag har målat ytter dörren me idag ... STOLT (sträcker lite på mig :)) fast smart som ja e skruvade ju ja bort hantag o lås så de inte skulle få färg på sig hmhm hur tror ni de slutade .

helgen kommer bestå av att renovera upp källarfönsterna lite, me ny skitt o färg . ska antagligen måla grunden me o trappan. :)

har börjat tycka de e lite kul o fixa lite ny mat , e så tjatigt o göra 2 middagar varje dag.  så här om dan blev det senaps panerad kyckling med cous cous och wokade grönsaker, en annan super god grej är korvsroganof men en liten aning kanel i (vet de låter konstigt men supergott) Prova du nästa gång du gör de! gjorde även höstens första riktiga potatismos :) i helgen ska jag göra plomonspäckad fläskkarre, tar sin tid men gooooott mmmm. OJ nu kom jag på nått kanske därför jag har så ont i fötterna , jag har stått framför spisen för mkt hahah

O du som tyckte de va tråkit o laga mat själv!! kom hem till mig vid middags tid så ska du få både mat o gått sälskap ;-p

vad ska man mer skriva .. längter te den 25:e men jag vet vissa som gör de mer än mig hahaha pik pik till anna fredrik o gänget haha, kul vi ska ha , o alla som ska va såååå fina i sina kläder. jag har inte bestämt mig än om jag ska ha BADRÄKT eller leopardklänning, vad tycker ni?? har ni kommit på?

För dom som inte kommer på nått kan till att börja med gå in på denna sidan http://www.geocities.com/summerua/80tal/mode80.html och sen åk till närmaste loppis/ begagnat (finns över allt) o hitta nått coolt för en femtilapp.. :)


jajaja nu får ja ta o ruska upp mig o sätta på en till tvätt. puss o kram te er alla <3

 och komentera ni som läser , vill ju veta vad ni tänker när ni läser min flummiga blogg

just me...

                                 

Sjuka personer närmare än man tror...

ett litet tänkande som jag delar med en vän som okså skrev om detta i sin blogg :)...

Det finns en del riktigt sjuka männinskor i våran värld, jag undrar bara VAD TÄNKER DOM!! när man kan röva bort ett litet barn, misshandla och mörda mäniskor, våldta och utnyttja små barn ( ibland till och med innom sin egna familj).

pedofiler till exempel dom är vanligare än man tror, och dom finns där man minst anar dom, det kan vara sin mamma, pappa, bror, granne, dagis fröken eller den hjälpsamma farbrorn.  jag tror att näst intill alla har någon gång råkat ut för den här sortens människor på ett eller annat sett, en situation som du kännt dig obekväm i och insett men ändå infunnit sig i det som görs eller sägs. ett offer för pedofiler blir förstörda livet ut och påvärkar kanske även generationer efter, då det är mkt vanligt att pedofiler själva varit utsatta för övergrepp under en lång tid.

jag förstår inte varför eller hur någon änns kan komma på tanken att göra något mot ett oskyldigt barn, som varken kan försvara sig och oftast inte änns vet att det är fel. barn ser upp till oss vuxna!! så bete er som vuxna.

och många som inte varit med om något sådant frågar ofta : ja men varför sa du inte nej, varför lät du han/hon göra det, varför har du inte sakt nått... jo så här är det en pedofil ser alltid till innan att dom har kontrollen och trycker ner sitt offer och får han/ hon till att känna att det är deras eget fel att det händer, får en att skämmas för det man blivit utsatt för.

Varför skrev jag detta:  jo för att få ut lite agression man har mot alla sjuka människor som inte förstår rätt och fel.

EN LITEN TEXT SOM KAN FÅ EN ATT TÄNKA TILL

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one

Only one Woman...

 she was only one woman, only one woman . but i bet there are many

i heard her face was white as rain and
soft as a rose that blooms in maj






på min lördag fyndade jag 3 tränings redskap :)  


och så plockade vi äpplen från våra äpple träd    gum gum tyckte ville o skulle smaka på alla äpplen :)

you got to LOVE my cooking <3

ja idag tänkte jag göra lite fredags gott! det blev honung/ingefärs marinerad ytterfile men klyft potatis... mmmm im darn good att cooking i must say.. hihi.

fast det var ju bara jag och ville som fick njuta av denna underbara måltid då jimmy som vanligt va kvar på jobbet. men det hade inte ville nått emot, mer gum gum till mig då tyckte han.

sen tänkte jag bada lillen , o de gjorde jag. samtidigt som han plaskade rundor i badkaret så satt jag på toastolen och pratade med jimmy i telefon. gav en snabb blick till ville som såg något ansträngd ut..... OH NEJ , jag la på o tittade i badkaret ja han hade bajsat hmhm och samtidigt som jag såg de tittade även ville ner och fick syn på dessa flytande bajskorvar... AHHHHH han stälde sig upp i panik o skrek och höll på att klättra ur badkaret själv. tog upp han och ställde han på golvet, men icke där ville han inte heller stå , han klamrade sig fast i mig haha han blev nog lite rädd för dom små flytande monsterna... han vågade inte äns titta i badkaret efter de.

lite nytt ville lärt sig är : tack tack, gul kloss (hm varför vet jag inte) och ajajajaja samtidigt som han slår sig i huvudet haha

och för alla som missat det så är ju jag igång med träning och solning , måste ju bli en hot mama inför hösten 2008. bästa motivationen är nog min son som varje gång han ser min mage (eller mage överhuvudtaget) går han fram , trycker på magen o säger pfffffff pfffff , hehe ok börja träna typ!!
min träning för tillfället består av en timmes power aerobic varannan dag, långpromenad med ville på eftermiddagen , simning ibland och allmän dans på hemma plan och ute hehe. sen solar jag två ggr i veckan tills brännan jag önskar är uppnådd. :)

jaha någon som vill komma på middag nån dag och prova mina skills som kock ?? :)

min älskade snoriga son:på sin motorcyckel som han kan köra nu :)
 give me five har han med lärt sig. hihi  detta gör jag INTE om dagarna haha

jo jo...

U´ve been saying all the right things a´l night long,
but i can´t seem to get you over here  to help take this off.

you say you are a big boy but i can´t agree,
cause the love you said you had ain´t put on me.

I wonder if im just too mutch for you,
wonder if my kiss would make you just wonder

you can get what you want
but i need what i need

things that you say is it life
or just a play?

you´re all the things i´ve got to remember...


RSS 2.0