Sjuka personer närmare än man tror...

ett litet tänkande som jag delar med en vän som okså skrev om detta i sin blogg :)...

Det finns en del riktigt sjuka männinskor i våran värld, jag undrar bara VAD TÄNKER DOM!! när man kan röva bort ett litet barn, misshandla och mörda mäniskor, våldta och utnyttja små barn ( ibland till och med innom sin egna familj).

pedofiler till exempel dom är vanligare än man tror, och dom finns där man minst anar dom, det kan vara sin mamma, pappa, bror, granne, dagis fröken eller den hjälpsamma farbrorn.  jag tror att näst intill alla har någon gång råkat ut för den här sortens människor på ett eller annat sett, en situation som du kännt dig obekväm i och insett men ändå infunnit sig i det som görs eller sägs. ett offer för pedofiler blir förstörda livet ut och påvärkar kanske även generationer efter, då det är mkt vanligt att pedofiler själva varit utsatta för övergrepp under en lång tid.

jag förstår inte varför eller hur någon änns kan komma på tanken att göra något mot ett oskyldigt barn, som varken kan försvara sig och oftast inte änns vet att det är fel. barn ser upp till oss vuxna!! så bete er som vuxna.

och många som inte varit med om något sådant frågar ofta : ja men varför sa du inte nej, varför lät du han/hon göra det, varför har du inte sakt nått... jo så här är det en pedofil ser alltid till innan att dom har kontrollen och trycker ner sitt offer och får han/ hon till att känna att det är deras eget fel att det händer, får en att skämmas för det man blivit utsatt för.

Varför skrev jag detta:  jo för att få ut lite agression man har mot alla sjuka människor som inte förstår rätt och fel.

EN LITEN TEXT SOM KAN FÅ EN ATT TÄNKA TILL

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one

Kommentarer
Postat av: Alexandra

håller med till fullo, äckliga männsikor det finns, nu fick Anders Eklund sitt straff, livtid...okej men vad är livtid här i Sverige?? jo mellan 10-15 år!! är som piss stänk i atlanten!

2008-10-06 @ 18:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0