fredag



 refrängen passar så bra in på mitt liv just nu...


när jag sitter här och tänker, tänker jag på gamla minnen. på stunderna mellan dig och mig som långsamt försvinner.
du var den största delen i mitt liv, du var den ända.
och med dig vid min sida kunde inget dåligt hända.
kärleken mellan oss skulle vara för evig, ett band som var helt, men nu är det brustet och trasigt, precis som mitt hjärta, det har läkt ganska bra men det finns kvar ett hål där din kärlek brukade va.
du var den jag vände mig till när jag var ledsen, mina hemligheter skulle du bära till graven.
jag saknar stöd och snälla ord. jag behöver hjälp jag klara inte mer...

var allt detta bara en illution?

undertecknat. angelika

måndag !!

jaha nu har den delade vårdnaden satt igång, denna veckan ska jimmy ha vår lille guldklimp hemma i huset, jag ska mestadels bo i olofström nu, umgås med vänner och söka jobb. får väl komma hem ibland under dagarna när jimmy jobbar och sköta det som behöver fixas . :s .

idag ska jag följa med Linda till karlshamn :) ska passa på att söka jobb där med , alltd bättre att komma personligen. jag vet att nån city restaurang söker, så dit får man ju vagga o göra ett gott intryck . ska skriva ner ett litet cv med som jag kan lämna efter mig, jag har fått för mig att de kan va bra :P

dagen igår spenderades på kreativum med ville :) han älskade de , men gud vad trött han va på vägen hem min lilla sötnos :)

en oservation från mig själv! : jag måste börja äta nyttigare !!! eller jag äter ju inte onyttigt nu häller men sommar o sallader är ett smarrit alt.

     jag kommer sakna min kille massor i veckan :S

sen ville jag tacka mina undrebara vänner för allt stöd! ! vad skulle jag gjort utan er??? PUSS!

saningen...



ja den berättar jag inte för många, idag har jag värkligen varit nere... vet inte vad jag ska göra snart. sitter här hemma varje dag, fast i min bur som håller mig vid liv, jag är rädd för att släppa allt o tvinga mig att leva vidare. jag känner hur sorgen gör mig äldre var dag,  trode aldig att det kunde vara så här svårt, jag har börjat sakna mitt gamla vanliga jag. den som jämnt var glad och tog så lätt på livet, jag levde för kärleken och allt vad det innebar. jag har levt i min egna värd så länge nu jag upplevde den så lycklig och allt, ja jag menar allt kändes aningen ljusare . bästa sättet att beskriva den känslan är väl att alla vardagliga saker som igentligen är grå och tråkiga var målat i alla regnbågens färger .

ska jag vara helt ärlig så känner jag mig totalt värdelös just nu!

några tankar som flyger i mitt huvud : INGET JOBB , inga pengar, ett barn jag ska försörja, huset ska ju säljas , när ska jag hinna allt, kan jag inte bara få gömma mig, mäklaren måste ha sina 5000 suck pengar som inte ens finns, sen ska jag ha visning NÄR??? hur?? varför är det så här ? MÅLA FÄRDIGT NÅN GÅNG!! packa, bränn upp alla minnen ! hur tar man farväl till ett liv man levt i 8 år? alla sakerna ska delas upp efter 5 års sambo boende, hur ska jag klara mg? hjälp mig nån... eller nej jag vill inte ha hjälp. jag vill .... leva. vart ska man flytta  ?hur? JAG VILL INTE MER JAG BLIR GALEN !!!! kommer jag in på skolan ? vad gör jag annars? ett helt år till .. nej jag vill inte ! men oooh gud vad jag älskar min son som ligger o sover sött där uppe.. huvudvärken kryper på mig hela dagarna. jag är så trött låt mig bara få vila.. snälla.. låt mig slippa ...

 så r det när man är allt för ärlig i bloggen ... men det är väl bra att ventilera någonstans?...

jag är tom 

NOTE TO MY SELF

I rise to greet the day
Dispite the monsters undernaeth my bed
I grab a pen and count to ten
And spill the contents of my head

This is the here, this is the now
I gotta make it somehow
Sometimes it feels as if my brain is burting
Gotta write it down


NOTE TO MY SELF:
Feed the cat,call the mom,
And rule the world by noon
NOTE TO MY SELF:
Make the grade,make your mark,break a leg
And don't forget to always work
'Cause everything is going by so fast
I just wanna make something that lasts
But I'm gonna leavehe keys up on the self

I lose myself inside the night
Despite the demons in my mind
We hit the streets and take his hand
To promise land, ain't far behind

Whether it's right or if it's wrong
I wanna party all night long
Sometimes it feels as if my brain is burting
Gotta work it out

FREDAG!!! hehe

ja så va de redan fredag igen , o så sitter ja här o lyxar i mig frukost, wille är på dagis och nästa steg är storstädning. mindre kul men altid lika skönt när det är klart :) obs jag skrev inte min frukost idag för jag kan tänka mig att ni redan vet :P haha men ja har rostat min sub idag mm super .

 jaha vad händer idag då?? ja jag har mina aningar men inget spikat än!  o nej jag ska inte festa faktiskt :)

willes nya grej är att stoppa grejer i näsan, nu när det börjar gå över med att han alltid skulle ha grejer i munnen suck haha. men lite söt är han när han sitter med en majs i varje näsborre o grimaserar haha.

   pussa**

pågen subs o te

jaha nu har jag lämna vilde wille på dagis efter en lååång natt , han ville inte alls sova . han saknade pappa. han grät o va otröstlig och ropade efter pappa :( så han fick ligga hos mig i sängen o mysa. (för typ första gången ) . är dock inte van vid jobbiga nätter så är aningen jättetrött idag :S

fast nu sitter jag här med en god kopp te och en pågen subbs som jag fylt med ost o skinka sallad tomat o gurka mmmmm hoppas jag vaknar til lite . har ju mkt att göra idag :)

jag vet att det är en kämpig tid jag har framför mig, men jag måste klara detta!! tack till alla som stöttar mig pussar

RSS 2.0