mån morgon

jaha, det var länge sedan jag skrev igen nu, mitt liv ligger lixom lie på is precis som bloggen, det händer inte allt för mkt. helgen var dock underbar :) på fredagen satt jag hemma med ville, när han sen somnat så tog jag mig ett ååångt varmt och välförkänt bad med tända ljus, passade på att packa in mig och lägga ansiktsmask. man behöver detta ibland!! . sen slängde jag mig på soffan och låg där o njöt av ett glas vis och massa melon mmm, efter det gick jag o la mig relativt tidigt :)


lördagen kantades med tvättvikning o städning, sen bar det av mot karlskrona :) jag hade ju inte träffat släckt o vänner där uppifrån på år och dagar!! och jag har pratat länge om att åka , så jag begav mig. efter många falsksjugna låtar i bilen för ig själv kom jag fram till rödeby hos helena som jag inte heller sett på ca 2 år. tyckte det var dax!! o kul hade vi, sen efter ett par drinkar senare begav vi oss in mot city till min kära kusin, super kul värkligen och träffa alla igen:)

           

 the girls :)

se u when i se U pussa**

tis morgon

jaha kan nån förklara för mig varför det helt plötsligt ligger snö i min trädgård igen?? WHAT THE **** det var ju vår o blommorna hade börjat titta fram o allt ... detta e inte roligt.. alls.

jaha vad mer ja jag sitter här jätte hungrig o orkar inte fixa nån mat! suck för mig. ja e så nere i allt nu jag orkar inte bry mig om nått..

men jag ska försöka städa o tvätta här hemma idag... jag måste !!

tänkte lägga upp lite bilder från när ja o ville var ute o vårstädade i trädgården :D







see u all when i i se u kisses*

andy´s lekland

ja jag skriver ju inte så mkt här som ni kanske märker. men jag laddar upp lite bilder från leklandet i kristianstad som jag wille och jimmy var på i söndags :D varsågoda :D

   


såpp ..... se U when I see U bye

nu räcker det!!

även jag har gränser! haha kan ni tänka er?. mitt liv fortsätter även efter detta... jag har ju en underbar son som behöver all min kärlek! puss på alla mina vänner som står på min sida! <3 love angelika

verkstad, sjukhus, tvättmaskinsköp i k-stad!!

jaha vakna kl 6, köra jimmy te jobbet, köra innom mamma , köra bilen till verkstaden, sen vidare till vårdcentralen med wille som haft 40 grader feber i ca 3 dagar nu, ÖRONINFLAMATION igen!!! ohhh... sen vidare till affären (obs. allt detta gjorde jag med en jätte sjuk o gnällig bebis + att jag med har feber o super ont i halsen:(  ) när man handlat så bar de av till apoteket o handlade medecin osv. sen skulle vi åka på middag, wille sov i min famn hela tiden :( sen skulle jag hämta bilen i gen på verkstaden o punga ut med massa pengar, sen bar det av till KRISTIANSTAD! för o köpa tvätt maskin, suck, nu sitter jag här o har kopplat in maskinen o kör första programet o är HEEEELT SLLLUUUUUUTTT . ska man baa se DHW sen sova .

se u tomorrow <3

måndag morgon

te och en pågen subbs!! mmm japp . finns inte så mkt att skriva men tänkte bara uplysa er om att jag äter frukost som jag ska och stackars ville är hemma med feber idag,, igår hade han över 40 grader. :(

så nu ska jag gå o ta hand om han . pussa


tis morgon!

hej hej hallo, nu sitter jag här igen . och gissa med vad. jo två mackor och en kopp te, har precis promenerat upp till dagis och lämnat av ville. funderar starkt på att åka och träna. :S ska jag de?? ja varför inte. :D jag fick höra för någon dag sen att det ser ut som jag gått ner i vikt :D haha det har jag kanske , men min våg har ju gått sönder..

vad ska mer hända idag? jo jag ska betala alla räkningarna som jag dragit ut på , måste städa och sen ska jag nog söka lite jobb :D se u pussa <3

happy holliday!

min fredag! pössar

RSS 2.0