fredag ! :)

hej hej hallo idag är det fredag weee, äntligen helg. jaha gissas vad jag gör nu som jag i stort sett alltid gör när jag bloggar så här dags...JAPP du har rätt jag dricker te och äter två mackor :D hur kunde du veta de ? haha

jag har fortfarande träningsvärk sen förra träningen , blev än 2 timmar igen på gymmet. man måste ju komma iform till sommaren , har även varit och solat så man fick sig en liten bränna.

jaha vad ska man hitta på under helgen då?? det är frågan . hmmm ja ikväll ska väl jag hitta på något, blir väl kanske någon fest , sen fyller ju jimmy 26 ÅR på lör så då skulla han väl på krogrunda med grabbsen... hehe tiden går fort , ja han är ju närmare 30 än 20 nu hahaha (ssschhhhhh säg inte jag sa de hahaha) på lör blir det även fika för familjerna . sön kommer nog gå åt till ville , kanske skulle man åka till de där buslandet i kristianstad då skulle han nog bli glad :D.

annars är allt som vanligt än, förutom att jag har fixat så jag börjar få pengar igen :D behövdes värkligen , så förhoppningsvis kan man börja flytta ut snart.

trodde inte jag skulle sakna dig som jag gör

 oj höll nästan på att glömma!!!! jag o anna bakade igår ... hmmm vi var sååå duktiga tyckte vi tills vi kom på att man faktiskt ska dubbla ALLA ingedienserna när man gör dubbelsats!!!! hahaha ja jag skulle ju mäta smöret, hmm det ser lite lite ut tyckte jag men både jag o anna kom fram till att de nog stämde :D och undertiden mätte hon mjölet, det var ju bara de att smöret och mjölet mättes som en kaka, rästen dubblade vi.... hahahaha , sen skulle jag inte nämna att vi båda var snuvigaoch vissa igedienser togs ut ut skafferiet med hjälp av fötter och ett o annat äggskal trillade i smeten... men mmmmm ja gott de blev hah:D sen kom vi på den ultimata iden att laddaren som anna så länge letat efter nog va i skåpet över skafferit, och som ni säkert vet så är ju varken jag eller anna så långa. HM JA VET jag lyfter dig anna!!! Ajajaja nej de gick inte fick släppa igen *Träningsvärk* sen knöt jag händerna så hon fick ställa sig i dom. efter två vingliga försök kom hon upp o kunde se , gissa vad! den var inte där heller :D haha
hehe japp livet är ett mysterium, precis som mina känslor Och musiksmak

PUSS<3

hej hej massor med hej

sitter här nu igen med en kopp te och två mackor, kan ni förstå att det är min standard frukost haha:P

tro det eller ej men jag börjar sakta men säkert må bättre :D trodde jag aldrig, men så är det. Jag har fått lite nya krafter , jag har fixat med alfakassan :D , sökt massa jobb, kollat på lägenhet osv osv. är allment glad helt enkelt, tyckte det är skoj och städa till med igen, har även satt ut min ford till försäljning :) NÅN SOM VILL HA!! hahaha

igår fick jag oväntat besök på morgonkvisten av helena ... HON VA BARNFRI hahaha så vi pratade massa o så lärde jag henne att spela guitarhero, men de hon rockade mest på va faktiskt micken haha . såååå ANNA vi har en sångare te vårt band nu :D ja på gitarren du på trummor o helena ska sjunga ... PERFA. jaja sen efetr de hängde jag med henne hem o tog ville med mig så han kunde leka med bella och lukas, där blev det puskalas :-* hehe

annars idag händer det inte så mkt mer än att jag nog ska ta och träna på gymmet ikväll hade jag tänkt. just! handla med! tänkte även ta o röja lite i källaren så de är lättare att hitta sina grejor sen ..

 min lilla prins innan sitt ett års kalas

puss<3

livet är hårt...

ja nu sitter jag här kl är 23:02 huset är tyst och jag är igentligen för trött för att sitta här och skriva. men jag känner mig alltid lite bättre när jag tömt ut mina känslor, "nästan inersta och yttersta". mitt liv känns tomt just nu, jag vet att jag borde ägna mer tid åt dom som står mig närmast, men det känns svårt just nu. jag har faktiskt varit lite gladare nu ett tag men inget är för evigt som man brukar säga.

jag undrar en sak när jag sitter här i min ensamhet??? finns det inte lycka någonstans? vart man än vänder sig vem man än pratar med så är det alltid saker som är jobbiga och svåra, är lycka en myt? jag tror det. visst jag är glad för mycket saker i mitt liv, för det första så lever jag ju... än, jag har en underbar son som jag älskar över allt, jag har fantastiska vänner och en familj som älskar mig vad mer kan man begära? ja då börjar man babbla på om allt de matreella som till exempel pengar ett finare hus osv osv. men kärleken då? den äkta. har ni hittat den än. den som alla söker. bara man tänker på den här personen blir man glad och man saknar den när han är borta, man vill alltid vara nära även om man inte säger de högt *men man behöver inget säga för har man hittat den kärleken sitter man troligen i dennes armar nu* en man kan se djupt i ögonen och få dom härligaste blickarna tillbaka av. man kan gråta och skratta tillsammans, man delar livets upp och nergångar med glädje tillsammans för man har någon jämte sig som bryr sig och får livet att värka en aning lättare att leva, en trygghet att luta sig tillbaka på . jag trodde jag redan funnit denna äkta kärlek* men så var tydligen inte fallet , men en sak ska man tänka på ibland ser man inte skogen för alla träden, gräset är inte nödvändigtvis grönare på andra sidan, ibland ska man ta ett steg tillbaka och granska den som sitter brevid och konstatera vad bra man har det igentligen, vad vacker, snygg smart och underbar den är. och kanske säga det till denna personen, det är lätt att glömma bort att tacka för det fina i livet när man omges av mörka jobbiga vardagliga saker.

vad har du? vad vill du ha? om du vill ha något du inte har, varför nöjer du dig med de då? är det inte bättre att söka lyckan än att för alltid undra om man kunde få det bättre?

fast det man har kanske redan är underbart och då ska man värkligen känna efter. men ett litet uppdrag ska ni få av mig.
se dig omkring .... vem finns där för dig? vem gör ditt liv värt att leva eller kanske bara är så där härligt söt* ni vet!!! snälla titta en gång till och säg till denna underbara människa vad du känner, jag lovar du kommer inte ångra dig. det kan bara leda till något bättre...

nog om mitt babbel, ska vi se vad jag hittat på i helgen då , ja i fredags så var de förfest hos my;*som man förövrigt inte festat med på år o dar* :) sen bar det av till altona. bilder finns dokumenterade på altonas hemsida hehe. lördagen bestod av städning handling och senare bar det av till tingsryd, där blev det panik snapps och aningen rött vin innan det bar ivägtill harrys. mycket dans och många skratt senare satte vi oss på bönan eller va de heter för lite fylle mat. sen åkte vi vidare till t-ryd igen för att sova lite.:D för att avrunda denna söndag så har jag o lillkillen fixat iordning den gamla forden så jag kan sälja den, annons på blocket innom kort om de e nån som e sugen hahaa. efter det tog man en varm dush och sen har man slappat framför bennjamin buttons och ghost town från 2008, roliga och tankeväckande filmer som satte en liten tår i mitt öga :D

men du nu ska jag krypa till kojs så ha det bra , o många pussar :-*

oskuld???

ja igår satt jag uppe och kollade på en dokumentär om folk som inte förlorat oskulden av olika skäl, och hur det påverkade dom. en man som jag tror var 26 år (vilket faktiskt inte är så farligt, finns ju värre) han var tanig tillbakadragen och blyg. men så till det konstiga! det finns tydligen terapi för detta i amsterdam. den går ut på att män som är oskulder får en sk coach som guidar dom hur en kvinna ser ut , hur man har sex men låter även männen röra dom sexuellt klä av dom osv. kursen avslutades sedan med sex. kursen som han gick varade i 6 månader. men kursen inehåller inte bara nakenhet och tafsande, utan okså kostråd, träning och andlighet. hur skumt det än såg ut med den här stakaren som stirrade en 60 årig kvinna mellan benen medans hon försiktigt visade blygläppar och klitoris så tycker jag faktiskt att detta var ett bra påfund, jag menar han hade aldrig själv vågat ta kontakt med en kvinna och ännu mindre haft sex med dom, och det påvärkade faktiskt hans liv i övrigt. han var blyg och hade knappt aldrig jobbat, han var rädd för att kvinnor skulle göra sig löjliga över honnom och han hade aldrig ens suttigt på en säng tillsammans med någon annan förutom sin mamma.

det är ju klart att detta påverkar hans liv negativt. jag tyckte faktiskt de var lite rörande när han vågade ha sitt första sex någonsin tillslut :). (att tilllägga så tillfredstälde han inte ens sig själv)

.....till nått helt annat. livet rullar på som vanligt, ja alldeles för snabbt till och med. vet inte var jag ska göra av mig själv snart, finns för mkt känslor som inte får riktigt utlopp någonstans, jag vill ge mer och ta mer, jag vill SKRIKA, kasta mig själv över kanten och ut i osäkerheten, jag vet att jag klarar detta jag är stark. det jag ger nu är bara en bråkdel av vad ja kan ge men hur mkt vågar man öppna upp sig för nått nytt, är ju rädd att stå själv med hjärtat utslitet ur mitt bröst och inte ha något kvar.

love like U´ve never been hurt
laugh so hard that u cry
find arms that will hold U at your weakest
eyes that will see U at your ugliest
and a hart that will love U at your worst

Then u have found true LOVE

When U love someone, give them the power to destroy U, but trust them NOT TO!

vad har jag nu, det vet jag faktiskt inte och det är ovisheten som är värst. men som en god vän sa: men du har ju nått botten nu kan det bara bli bättre.... får hoppas det stämer :)

jag vill bara ha en liten hint att jag är på rätt väg att jag lägger ner tiden på rätt saker just nu, jag tror jag behöver det annars är det lätt att falla tillbaka i gamla hjulspår igen.
i like U pussar <3

the boy does nothing!!


nu sitter jag här

...igen, i ena handen har jag en smörgås och i andra en kopp te, nej jag är ingen kaffe människa det har ni säkert redan förstått :) där emot älskar jag te, måste drickas varje dag.

idag vaknade jag till ett iiiiiissssskallt hus "pannan hade slut på pellets" alla elementen var kalla och golvet iskalt. så drog på mig min varmaste långa myskofta, travade in till wille i sitt rum där han stod så lyckligt och väntade på mig. bytte hans blöja och har gett han lite frukost , men av nån konstig anledning sitter jag ändå här utan strumpor!! fryser om fötterna men orkar inte gå upp och hämta ett par. Träningsvärken efter 3 timmars slit på gymet sist visar sina spår, i morse kom jag knappt upp ur sängen och mina varder känns som dom är 2 dm kortare, fick halta ner med ville :S.

trodde jag skulle vara mer utvilad efter ännu en lugn helgdag, men icke!!  och så undrar ni säkert: vad ska angelika hitta på en dag som denna?? ja det vet jag faktiskt inte än, inga förslag har poppat upp, ska man kanske ta och gå ut och festa till det lite?? det känns frestande måste jag säga, dansa lite dricka lite , träffa lite udda människor,, vad kan vara bättre? :D

"kämpar med min macka, är ju inte hungrig"

tänka sig igårpå en fres att jag  själv hemma på kvällen och gjorde i stort sett inget annat än städning :S detta är mysko, ingen kunde hitta på nått ? suck ! var i och för sig bjuden på en fest men kunde ju inte ta mig :(

ne nu ska jag leka av ville lite, massa pussar till er alla <3


hej hej alla

idag känner jag mig lite halvt illamående, hehe men det går snart över ;)

ville ligger just nu och sover och jag njuter av ett tyst hus ... som för den delen behöver städas haha. ska ta tag i de snart. sitter här och letar jobb och lägenhet, känner hoppet om livet börjar krypa sig på igen :) efter regn kommer solsken!! heter de ju

idag ska jag nog ta och träna igen är ju så s**** skönt och känna att ma lever :)
( på tal om de haha pengar man lägger på sin kropp får man till tusen tillbaka, det är det bästa man kan investera på!! man lever bara en gång så se till att göra de med stil haha) *pik till dig A som gav en kommentar i mitt förra, du har såklar rätt att det finns mkt mer man behöver lägga pengarna på men ibland får man va snäll mot sig själv me :)*hihi

orkar inte skrva mer nu ..

pussar alla som förkänar de <3

tisdag morgon

ja nu sitter jag här igen, äter en frukost bestående av två rostade mackor och en kopp te, inte så nyttig men ack så god :) . idag ska jag sitta här och söka jobb igen.  ev kolla på nån lägenhet. sen ska jag   ju hämta ville kl 11, laga middag, och städa här hemma.

igår lämnades ville på dagis, sen körde jag jimmy till jobbet så att jag kunde ha bilen. jag körde direkt till ett möte jag hade i karlshamn kl 08.30, knappade in koden, travade upp för 3 trappor för att sedan få sitta o lipa i en timme.

att *** inte änns följde med säger väll allt sa hon , .... oooo då brast de, jag viste knappt vad jag skulle säga eller hur jag skulle vara, men JAG är ju STARK!!! eller?? nej inte nu längre tror jag inte . jag orkar inte längre kämpa, det har jag gjort i 5 år nu...

DET ÄNDA JAG VILL SÅ ÄR DET ATT VARA LYCKLIG

men var ska man börja, hur ska det sluta, och vad ska jag göra där i mellan??

jaja nog om de, jag var även och sökte ett jobb igår verkade gå bra ska antagligen jobba där i 2 veckor när en ska in och opereras . så det är i alla fall nått :), oooohh ja  jag har äntligen fått min lön från mitt förra jobb med nu!!! jag var även och tränade första ggn på det nya gymmet i olofström med.. DUKTIG... var jätte skönt att träna lite. en och en halv timme blev det först stälde jag mig på nån sån där man sjunker ner med fötterna så man är tvungen att lyfta upp dom hela tiden ( vad jag e bra på att förklara) haha fatta att benen och rumpan kändes efter ett 20 min pass på den !! det som är så bra med alla deras maskiner är att man kan ställa in jätte mkt på dom. allt ifrån olika program till nivå och vikt på sig själv så det ska bli s bra som möjligt, sen ser man sin puls hela tiden på skärmen med :) efter den så gick jag över till en annan maskin som jag tog ett 20 min pass på till ajajaja i armar o mage, men flåset var uppe haha. efter de så provade jag på lite olika saker bla. för benen, armarna och magen.

nu till kruxet : är 1600  mkt pengar för ett halvårs kort ink bad ???

här är en bild på en av dom jag provade ...

se U later ... PUSSSA 

vardagen fortsätter

hej mina trogna läsare, idag är jag på lite bättre humör. :D hehe

ville bara tacka alla mina vänner för ni finns där för mig i mina svåra och jobbiga stunder. ni betyder mer än vad jag kan säga , i mitt förra inlägg skrev jag om "blogg torka" tror ni även insett att jag har "babbel torka" Så Nej jag är inte medvetet otrevlig.

idag har man varit på arbetsformedligen, tvättat bilen och hälsat på föräldrarna : )

försöker hålla mig samman och få livet att rulla på som vanligt.

vad är det viktigast man kan lära sig här i livet?? jo att älska och att bli älskad... när man lärt sig det så ska mann sluta leta och njuta

pussar till er alla.. <3

livet i slowmo..

vad ska jag skriva? kommer nog snart rulla på hehe , har haft bloggtorka ett tag, även "smstorka" haha anna du vet vad jag menar... 

never knew i could feel like this...?

fear not...

Come what may!!

suddenly my life has a mening

pulka, älska min underbara son, njuta av vackert väder, längta efter dig <3, önska man kunde jobba när andra vill va lediga :) , hjälpa , gråta, vara överlycklig, och vara rädd ibland det är jag de, känslor har jag gått om . jag vill leva fullt ut .

i know just how to whisper, i know just how to cry, and i know just how to lie, but i don´t know how u doing , " making love out of nothing at all"

pang pang pang , ahhhhhh trött i mina ögon.

har varit hos doktorn idag, gick väl bra på sitt sätt ,

helgen kommer bestå av lugna kvällar o gott sällskap. hur ska jag fortsätta mitt liv? snälla fånga mig när jag faller...

RSS 2.0